Wie ben ik?

Mijn naam is Iris Hulshoff-Koster en samen met mijn man en onze twee zonen wonen we midden in het land, in de prachtige groene omgeving van West-Betuwe.

Ik hou van structuur en controle houden ;-). Overal stel ik lijstjes, actieplannen en/of stappenplannen voor op. Zolang ik werk doe ik dit al en in de bijna 20 jaar dat ik bij GelreDome in Arnhem werkte als Facilitair en Eventmanager kwam dit goed van pas.

6
Iris Hulshoff

Eind 2018 ben ik voor mezelf begonnen en heb ik de High Level vA-player opleiding gedaan. Als een VA (Virtual Assistent) kon ik direct aan de slag en heb verschillende leuke en inspirerende ondernemers geholpen met het uit handen nemen van (rand)werkzaamheden. De ondernemers konden zich direct weer bezig houden met de zaken waar zij blij van werden.

Via VirtualFlow heb ik websites mogen maken voor inspirerende ondernemers en ook voor mezelf ;-).

Inzicht > Structuur > Tijd

Tijdens mijn werk als VA zag ik dat veel ondernemers niet de tijd namen om processen (vooraf) goed in kaart te brengen en daarmee geen grip hebben op hun processen. Vaak is er helemaal niks genoteerd en is het voor anderen niet duidelijk hoe dingen lopen binnen de onderneming.

Als OBM (Online Business Mentor) help ik ondernemers die het lastig vinden om processen binnen de onderneming neer te zetten en te monitoren. De inhoudelijk kant van processen bieden geen resultaat als ze niet (goed) staan en nageleefd worden. Door hier meer structuur en inzicht in te bieden worden doelen gehaald en levert het direct tijd op om door te ontwikkelen en groeien met de onderneming én als mens!

Met veel enthousiasme, betrokkenheid en een open communicatie pak ik graag de uitdaging aan om jouw business processen te optimaliseren en je te zien groeien in je business én als mens!

 

Wat anderen zeggen...

Wil je direct aan de slag?
Boek een gratis Quick Start op het moment dat het jou uit komt.

De Quick Start geeft je inzicht en je kan direct aan de slag!

Je bent klaar voor de volgende stap. Je hebt duidelijk hoe je onderneming in elkaar zit. Er staat een basis om processen te gaan optimaliseren, automatiseren en/of zelfs uitbesteden. Je wil groeien!

Door te kijken naar het fundament wat je hebt staan, bepaal je welke business processen je hebt lopen.

Ik kijk met je mee naar de volgende stap die je kan nemen in je onderneming! Welke processen hebben inzicht nodig en bieden structuur (én tijd 😊). Welk business proces heeft nu de meeste prioriteit én levert direct resultaat.