WIE IK BEN

Mijn naam is Iris Hulshoff-Koster en samen met mijn man en onze twee zonen wonen we midden in het land, in de prachtige groene omgeving van West-Betuwe.

Ik hou van structuur en controle houden ;-). Overal stel ik lijstjes, actieplannen en/of stappenplannen voor op. Zolang ik werk doe ik dit al en in de bijna 20 jaar dat ik bij GelreDome in Arnhem werkte als Facilitair en Eventmanager kwam dit goed van pas.

6
Iris Hulshoff

Eind 2018 ben ik voor mezelf begonnen en heb ik de High Level vA-player opleiding gedaan. Als een VA (Virtual Assistent) kon ik direct aan de slag en heb verschillende leuke en inspirerende ondernemers geholpen met het uit handen nemen van (rand)werkzaamheden. De ondernemers konden zich direct weer bezig houden met de zaken waar zij blij van werden.

Via VirtualFlow heb ik websites mogen maken voor inspirerende ondernemers en ook voor mezelf ;-).

Tijdens mijn werk als VA zag ik dat veel ondernemers niet de tijd namen om processen (vooraf) goed in kaart te brengen en daarmee geen grip hebben op hun processen. Vaak is er helemaal niks genoteerd en is het voor anderen niet duidelijk hoe dingen lopen binnen de onderneming.

Als OBM (Online Business Mentor) help ik ondernemers die het lastig vinden om processen binnen de onderneming neer te zetten en te monitoren. De inhoudelijk kant van processen bieden geen resultaat als ze niet (goed) staan en nageleefd worden. Door hier meer structuur en inzicht in te bieden worden doelen gehaald en levert het direct tijd op om door te ontwikkelen en groeien met de onderneming én als mens!

"Met veel enthousiasme, betrokkenheid en een open communicatie pak ik graag de uitdaging aan om jouw project tot een succes te brengen.
Zodat je kan doen waar jij goed in bent én geld verdienen met jouw business!"

 

WAT ANDEREN ZEGGEN

Sylvia Bruning

Ik ben erg blij met Iris als mijn VA!
We werken nu ongeveer een half jaar samen en ze neemt me werk uit handen waar ik niet gelukkig van wordt.
Beste beslissing ooit!
Als het aan mij ligt werken we nog lang samen.

Sylvia Bruning

Leid met Lef

Carli Bisseling

Ik heb heel fijn samengewerkt met Iris.
Ze is duidelijk en weet goed structuur te brengen in de werkzaamheden die gedaan moeten worden. Mijn automatisering heb ik nu klaar staan voor mijn challenge en deze kan ik blijven herhalen, wat heel fijn is. Daarnaast heeft Iris veel kennis van verschillende manieren om achter de schermen je business goed in te richten en hier denkt ze ook pro actief in mee.

Carli Bisseling

MyNewRootscoaching

AnkeVerbruggen_zw

Werken met Iris is een blessing voor mij en mijn bedrijf.
Ze heeft een geweldig talent voor het in kaart brengen van projecten, processen en stappen. Concreet betekent dit, dat ik mij zelf kan blijven focussen op de grote lijnen uitzetten binnen mijn bedrijf en me niet hoef bezig te houden met uitvoerende en procesmatige taken. Mijn bedrijf groeit met Iris' hulp absoluut sneller. We werken nu strategischer, effectiever en slimmer. Iris zorgt ervoor dat er overzicht is, dat je niet alleen projecten start, maar ook afrondt en dat binnen de deadline gebeurt. Heel fijn. Daarnaast brengt ze een constructieve, positieve energie met zich mee, kan ze flexibel meebewegen bij koerswijzigingen en voelt ze zich echt betrokken bij onze missie. Topper dus!

Anke Verbruggen

House of NRGY

Manon_Franken

Wow, wat ben ik blij met het resultaat van mijn website. Allemaal te danken aan Iris. Niet normaal wat heeft zij goed aangevoeld wie ik ben en wat ik wil uitstralen met mijn website.
Iris stelt kritische en goede vragen, zodat je goed gaat nadenken over wat je nu echt wilt laten zien op je website. Ze denk mee en geeft duidelijk aan wat er allemaal mogelijk is. Vooral het gevoel van het samen doen en dat er veel ruimte is voor aanpassingen heeft ervoor gezorgd dat ik zo blij ben met onze samenwerking en het resultaat!
Iris heeft ervoor gezorgd dat ik opval met mijn website. Dus wil je echt laten zien wie jij bent, ga dan zeker eens in gesprek met Iris.

Manon Franken

Manonfranken.nl

Lijan_Mutsaers_2019

Ik krijg positieve reacties op mijn website!
Trefwoorden zijn: sprankelend, positief, duidelijk, energiek. Dat betekent dat Iris mijn input heeft gebruikt om er zo’n website van te maken. Tof!
Verder heeft ze goed met me meegedacht en haar eigen oordeel geparkeerd. Ook fijn! Ik heb het contact als erg prettig ervaren. Iris reageerde ook snel op mijn e-mails. Al met al ben ik blij met het resultaat en haar inspanningen. Super bedankt!

Lijan Mutsaers

Lijanmutsaers.nl

FrisoKorthouwer

Iris is een open en gedreven manager.
Ze zoekt altijd naar een win-win situatie waarbij zij het menselijk aspect erg belangrijk vindt. Ze is zeer sociaal, gedreven en een goede netwerker. Daarnaast heeft Iris laten zien dat zij goed kan acteren op tactisch niveau waarbij haar out of the box denken een absolute kernkwaliteit is. Iris is zelfkritisch, dedicated en een doorzetter. Buiten dit alles is Iris een "leuke meid" waarmee je ook gewoon lekker een wijntje kunt drinken!

Friso Korthouwer

Hoofd Facilitaire Dienst | GelreDome

Wil je direct actie?
De deadline halen van je lancering?

Plan vandaag nog de gratis QUICK START met mij en we gaan aan de slag!

Je kan er voor kiezen om alles zelf te doen. Zelf uitzoeken hoe je Mailblue moet instellen waarbij een koppeling gemaakt moet worden naar je webinar én daarna de juiste follow up mails moeten worden verstuurd én hoe je in hemelsnaam die Plug & Pay pagina daar nog achter krijgt…

Of je kiest ervoor om het te laten doen zodat jij tijd en je handen vrij krijgt om dat gene te doen waar jij goed in bent én geld verdienen met je business!